logo text new

Wie zijn wij

ronnie stef

RoDean pictures & more... Is Ronny de Groot en Stefanie Pluijmert. Samen vormen we het perfecte duo met dezelfde ideeën en vullen elkaar aan op elk vlak. Samen staan wij als team voor u klaar.

Na jaren in Rotterdam te hebben gezeten met onze studio zijn wij in 2013 naar Dordrecht verhuisd om daar opnieuw aan de slag te gaan met onze passie: fotografie. Ook onze nieuwe bedrijfsnaam RoDean pictures & more... is toen ontstaan. Omdat hierbij onze officiële samenwerking is gestart wilden wij graag een persoonlijke touch van ons beide aan de naam geven. RoDean is een combinatie van de namen van allebei onze kinderen.

Ronny fotografeert al ruim 10 jaar en heeft zijn opleiding gevolgd aan de fotovakschool in Rotterdam. Hij fotografeert met veel passie en zet graag het perfecte plaatje neer.
Stefanie heeft een opleiding gevolgd aan het Grafisch Lyceum. Hierdoor heeft zij veel kennis van fotobewerkingsprogramma's en geeft zij de gemaakte foto's nog net een betere touch. Tijdens de fotoshoots assisteert zij en verzorgt zij de eventuele styling, geeft de juiste aanwijzingen qua poses en zorgt ervoor dat iedereen zich op hun gemak voelen voor de camera. Samen met de humor die Ronny in zijn shoots legt staan wij garant voor een leuke en gezellige shoot in ongedwongen sfeer. Ook met kinderen kunnen wij goed overweg.

Niets moet, alles mag!


De vele positieve reacties van onze klanten over onze werkwijze en uiteindelijke resultaat van de foto's is precies waar wij voor willen staan en zorgt ervoor dat wij dit werk met veel plezier uitvoeren.

 

Wie zijn wij

over ons

Contact

06 117 186 48
06 245 656 23
info@rodeanpictures.nl

 

Adres

Bakema erf 207
3315 JE Dordrecht

Facebook

 Facebook-vind-ik-leuk-patroon