logo text new

Bruiloft Maurilla & Danny

 

bruidsfotografierodeanpictures1jpg

Bruiloft Maurilla & Danny

27 juni 2014, Spijkenisse

Voor deze bruiloft waren wij gevraagd door de zus van de bruid om als verrassing de bruiloft van Danny en Maurilla te gaan fotograferen.  Het bruidspaar is een leuk, spontaan en grappig paar die samen 2 mooie mannetjes hebben genaamd Rillannyho & Yainohrilley.

   

Anders als anders stapte we om 12.15 uur de tuin in bij het bruidspaar. Heel het gezin was zich aan t klaar maken voor de grote dag.  Dit paar trouwt vandaag voor de 2e keer met elkaar. Maurilla was druk in de weer met de visagiste terwijl Danny lekker op z’n gemak in een andere kamer zijn pak aan het aantrekken was. De jongens werden verzorgt door de zus van de bruid. Dit was het ideale moment om in elke kamer een paar leuke foto’s te maken van het gezin.

Om 13.00 u kwamen de eerste gasten binnen en vol spanning wachten we allemaal totdat Maurilla van de trap  afkwam. …en daar kwam ze dan …Maurilla op haar mooist, schitterende jurk en mooi boeket. Alle mensen naar haar gericht met camera en smart Phone.  Wat is ze mooi ! Een mooie witte cabriokever stond klaar om ze naar het stadhuis te brengen in Spijkenisse.

 bruidsfotografierodeanpictures2jpg
   
 bruidsfotografierodeanpictures3jpg

Aankomend bij het stadhuis staan er al 10 tallen mensen te wachten op ze.  Met luid geklap verwelkomen de gasten het mooie bruidspaar en de kinderen.  Met lachende gezichten stapten we met zijn allen naar binnen. Jeetje wat een mooie zaal is dit. Schitterende glas in loodramen waar het bruidspaar voor kwam te zitten.  Een tafel met 3 foto’s van hun dierbare en kaarsjes keek de zaal in.

3 stoere “mannen” komen de zaal binnen gevolgd na enkele minuten door de bruid die door haar broer weggeven werd. We zagen blijdschap en emotie te gelijk. Even was ik afgeleid, maar ik moest deze prachtige momenten vastleggen. De lichtinval in de zaal was geweldig, met die grote ramen.

   

Na de trouwceremonie ging het bruidspaar als een koninklijk echtpaar het balkon op om alle gasten toe te zwaaien en iedereen wachtte op de befaamde kus. Nadat iedereen het bruidspaar gefeliciteerd had gingen we op pad om een mooie bruidsreportage te gaan maken.

De locatie voor de reportage was in het mooie Zuidland. In een rustige omgeving met veel groen hebben we in een heel ontspannen sfeer een leuke shoot neergezet. Ook de complimenten aan de kinderen die goed hebben mee gewerkt.

Om 17.00 uur terug naar de feestlocaties waar de gasten en het bruidspaar lekker van het diner en de taart gingen genieten. Om daarna het feest te laten losbarsten tot in de kleine uurtjes.

Danny en Maurilla wij wensen jullie heel veel geluk, gezondheid en liefde toe met z’n vieren. Het was een fantastische dag!

 bruidsfotografierodeanpictures5
bruidsfotografierodeanpictures6  
   

E-mail

Wie zijn wij

over ons

Contact

06 117 186 48
06 245 656 23
info@rodeanpictures.nl

 

Adres

Bakema erf 207
3315 JE Dordrecht

Facebook

 Facebook-vind-ik-leuk-patroon