logo text new

CAR JUNKYARD

 

ModelshootRodeanPictures

CAR JUNKYARD

Zaterdag 17 mei 2014, Oosterland,

In onze vrije tijd lopen wij vaak tegen aparte en mooie locaties aan om een gave fotoshoot neer te zetten. 3 weken geleden dus ook, tijdens onze vakantie in Zeeland. Met in ons achter hoofd de aanvraag van een model die op een stoere wijze gefotografeerd wilde worden.

   

Na een gezellig dagje Middelburg te hebben gedaan reden wij op de N59 t.h.v. Oosterland toen onze blik viel op een straaljager midden in een weiland. Toen we verder keken zagen wij achter de begroeiing een autosloperij liggen. Wat ons opviel was dat deze autosloperij wel hele hoge stapels met autowrakken had liggen. We keken elkaar aan en dachten precies het zelfde. De eerst volgende afslag keerde we de auto om en reden naar de autosloperij.

Eenmaal aangekomen op het terrein kwamen we direct in contact met de eigenaar, die erg vriendelijk was en ook nog eens een leuk optrekje had op het terrein. We legde uit wat onze bedoeling was en we kregen zonder nadenken gelijk akkoord. Fantastische zo’n gave locatie waar alles robuust en stoer eruit zag. Precies wat we zochten. Na wat foto’s van de locatie gemaakt te hebben om aan ons model te laten zien gingen we met een grote glimlach van het terrein af.

 ModelshootRodeanPictures1
   
 ModelshootRodeanPictures5

 Enthousiast stuurde wij de foto’s nog die zelfde dag naar ons model toe. Zij was natuurlijk net zo enthousiast als ons. Gelijk een datum geprikt en ons idee verder uitwerken. In overleg met het model hebben we bij deze shoot afgesproken dat het model zelf de styling en make-up ging verzorgen. We vertrouwde erop dat het helemaal goed ging komen.

De dag van de shoot .Een heerlijke zonnige dag met een temperatuur van zelfs 24 graden. Beter konden we ons niet wensen. Bepakt en bezakt kwamen we het terrein oplopen. Melden ons netjes bij de receptie en besproken nog even de veiligheidsreglementen . Er rijden namelijk heftrucks af en aan met autowrakken op hun vorken.

   

Finishing touch bij het model. De fotocamera, flitser en reflectie scherm in gereedheid brengen. En toen konden we gaan shooten. Het zweet stond op ons voorhoofd maar we gingen lekker op auto’s staan, sprongen van de ene auto op de ander. Een hele leuke ervaring. Het model werkte fijn mee en nam fantastische poses aan en ramde er lekker op los met een zware moker. We hadden gekozen om het zilveren reflectie scherm te gebruiken om het zonlicht mooi op te vangen en koele tinten op het model te laten schijnen. Mooie lage en hoge standpunten gebruikt om het model mooi uit te laten komen op de foto.

Na zo’n ander half uur bezig te zijn geweest waren we klaar en hadden alle plekjes gehad op het terrein de sloperij ging ook dicht. We bedankten Ad Stouten de eigenaar van het sloperij en gingen met een voldaan gevoel naar huis.

Silvana je hebt het top gedaan en Ad Stouten bedankt voor de medewerking van onze opdracht!

 ModelshootRodeanPictures6

 Afdrukken  E-mail

Wie zijn wij

over ons

Contact

06 117 186 48
06 245 656 23
info@rodeanpictures.nl

 

Adres

Bakema erf 207
3315 JE Dordrecht

Facebook

 Facebook-vind-ik-leuk-patroon